Megújult a Heilemann Öltönyház weboldala

Az AlfaCMS jelenleg az egyik leginnovatívabb tartalomkezelő rendszer, amely megfelel az összes olyan követelménynek amelyre egy cégnek szüksége lehet. Testreszabhatósága és technikai lehetőségei segítenek abban, hogy egy, a mai követelményeknek megfelelő, dinamikus weboldalt üzemeltessen és napi szinten karban tarthasson. Ezeket a szempontokat szem előtt tartva a nagyrészt öltönyöket árusító budapesti Heilemann Öltönyház oldala is megújult. Különös kihívás volt a honlap kialakítása, hiszen rengeteg terméket kellett megfelelően elhelyezni a weblapon.

Milyen főbb kategóriák kerültek kialakításra az öltönyház oldalán?

  • Öltöny: Az üzleti férfi öltönyöket az öltöny kategóriában helyeztük el. Ár és megjelenés ideje alapján sorba is rendezhetjük őket. Az öltönyfazonokat egy szűrő segítségével választhatjuk ki a következő lehetőségek közül: normál, slim fit, telt. Az anyagösszetétel kiválasztására nem alkalmaztunk szűrőt, hiszen az öltönyházban kivétél nélkül minőségi 100% gyapjú öltönyöket vásárolhatnak a férfiak. Az árakat könnyen megtekinthetik a kategória oldalon, közvetlenül a termékképek alatt, valamint a termékek adatlapján is.
Öltönyök a Heilemann Öltönyházban
  • Esküvői öltöny: Ebben a kategóriában a WILVORST esküvői öltönyei kaptak helyet. Az öltöny kategóriához hasonlóan itt is egy szűrű segítségével választhatunk a fazonok közül a vőlegények. A kategóriában szereplő esküvői zsakett megtalálható a Frakk, zsakett kategóriában is, de elsődlegesen az esküvői öltönyök közé soroltuk, a könnyebb megtalálhatóság végett.
Esküvői öltönyök kategorizálva
  • Szmoking: A háromféle fazon közül szűrhetünk a megvásárolni kívánt szmokingra. Színek terén kék és fekete közül választhatunk, de későbbiekben szürke és bordó is elérhető lesz, így ekkora tervezzük a színek szerinti szűrés bevezetését. A szmoking vásárlás előkészítése így a lehető legegyszerűbb lesz
Szürke szmoking is várható a megújult honlapon
  • Sportzakó: A sportzakókat felsorakoztató oldal átalakítás alatt áll, mivel hamarosan az új őszi kollekció megjelenésével jelentősen meg fog növekedni a Heilemann kínálata, így számos méret és ár szerint szűrő kiépítése fog megtörténni.
Hamarosan megjelenő őszi sportzakók

A fenntieken kívűl az alábbi kategóriákat is kiépítésre kerültek: WILVORST cipők, OLYMP ingek, szövetnadrágok, szövetkabátok, nyakkendők, csokornyakkendők, mandzsettagombok. Mindenezek elérhetőek a Heilemann Öltönyház weboldalán.

Az új heilemann.hu oldal további előnyei:

• Minden készüléken tökéletes megjelenés.

• Igazodik az öltönyvásárlással kapcsolatban felmerülő kérdésekhez

• Akár pár perc alatt sikerülhet kiválasztani a megfelelő öltözetet

• Multimédiás elemek beillesztése, videók lejátszása a férfi ruházatot bemutatva

• Független tartalom módosítás új termékek, illetve akciók feltöltésekor